Sam proces izrade spomenika u našoj radionici počinje kupovinom najkvalitetnijih granita koji se uvoze iz Afrike i Južne Amerike. Naime, graniti se uvoze kao velike stene koje se kasnije na velikim dijakrazima seku u granitne blokove. Tako dobijeni blok se automatskim polirkama polira i dovodi do visokog sjaja. Sledeća radna stanica je freza na kojoj se vrši precizno sečenje, nakon čega spomenik ide na kantovanje. Poslednja u nizu operacija pravljenja nadgrobnog spomenika je precizno poliranje ručnom polir mašinom.  Naša kamenorezačka radnja poseduje mašinu za CNC graviranje slova. Kada se ispišu slova vrši se lepljenje ili crtanje slike.

Montaža je proces koji se odvija na grobnom mestu. U mogućnosti smo da u potpunosti izvodimo radove montaže a pod tim podrazumevamo izradu opsega, ankerisanje, postavljanje vaza, svećnjaka, nadgrobnih ploča … Opsege radimo od terace, granita ili ih po želji kupaca samo betoniramo.

Posedujemo sopstvene kamione, agregate, materijale i iskusno osoblje tako da je kvalitet izrade i montaže spomenika besprekoran.