Kamenorezačka radnja "BELI"  u Beogradu je počela je sa radom  2015. godine, otvaranjem izložbenog salona u Surčinu. Proizvodni pogon kamenorezačke radnje se nalazi u Šapcu.

Izradom nadgrobnih spomenika, kapitela, grobnica, opsega  i ostale galanterije od granita i kamena se bavimo od davne 1971. godine. Iskustvo i znanje koje posedujemo su Vam najbolja garancija kvaliteta i uspeha.

Prilikom izrade spomenika kvalitet i dugovečnost su na prvom mestu. Dogovoreni rokovi izrade i montaže spomenika se strogo poštuju.

Cena spomenika se formira na osnovu nekoliko parametara. Na prvom mestu su svakako veličina spomenika i vrsta materijala od koijh je on izradjen, zatim složenost procesa izrade i mogućnost i pristupačnost montaže.

Kamenorezačka radnja  u Beogradu ima na lageru preko 100 već uradjenih spomenika postavljenih na opsege od terace, betona ili kamena odnosno granita. Kupci imaju mogućnost da brzo i lako odaberu spomenik a da ujedno odmah dobiju i najpovoljniju cenu.

2016 godine smo startovali sa izradom nekoliko modela spomenika primenom mašinske CNC tehnologije. Možete ih pregledati na ovom linku: Novi modeli sa mašinskom CNC obradom.

Pored nadgrobnih spomenika, bavimo se izradom i montažom šankova, kamina, stepeništa, stolova, klupa i svega ostalog.

U prodaji imamo sve što Vam je potrebno pored spomenika. To su : vaze, klupe, kandila, fenjeri, svecnjaci, zardinjere.